Inici > benvinguda

BENVINGUDA

alcaldessa
alcaldessafoto

Estimats i estimades joves,

Vull presentar-vos la nova pàgina web del Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat.

Una web on trobaràs informació i recursos de tot allò que et pugui interessar sobre ocupació, formació, habitatge, participació, viatges, oci i cultura, entitats juvenils i esports...

A més a més, a través d'aquest portal podràs estar informat de tota l'oferta d'oci que la ciutat et té preparada a través del programa de dinamització juvenil “Esplujove”, així com dels equipaments juvenils que són al teu abast!

Un espai on podràs dir la teva, fer suggeriments i participar de les politiques de joventut de la ciutat.

Així doncs, amb aquest nou servei esperem donar-te un recurs més que sigui útil en el camí de la teva emancipació.

Entra i navega tant com vulguis, que aquesta és la teva web!

Pilar Díaz
Alcaldesa d'Esplugues

regidor
fotoregidor

Benvinguts i benvingudes!

Aquest és el web d'Esplujove, un aparador de totes les activitats que, des del departament de Joventut, us posem a l'abast, tenint en compte les vostres demandes i inquietuds. Què hi podeu trobar a esplujove.net Feu una ullada a la pàgina principal: notícies, l'agenda d'actes, tota la informació sobre els equipament juvenils, un munt de projectes que us poden interessar, assessorament en matèries com la formació, el treball o la mobilitat...

Aquest és el vostre web. Per això, un dels vessants que hem potenciat és la interactivitat. Volem saber què n'opineu, del web, dels nostres serveis, dels problemes que afecten els joves. Gràcies a les xarxes socials, Facebook, Twitter, YouTube, el món Esplujove ha crescut. Les vostres aportacions el construeixen dia a dia.

Aquest web, igual que Esplujove, està en evolució contínua i aspira a ser pràctic, àgil, intuïtiu, ajustat al que necessiteu, divertit també. Feu-ne ús i feu-nos arribar les vostres propostes de millora.

Endavant, descobriu les moltes possibilitats del món Esplujove!

Montse Zamora
Regidora de Joventut

 

copyright
© Ajuntament d'Esplugues de Llobregat    Mapa Web | Politica de privacitat | Nota legal