Inici > actualitat > notícies

NOTÍCIES
L’OFICINA JOVE D’EMANCIPACIÓ OBRE LES SEVES PORTES!!!

De dilluns a divendres de 17 a 20h


L'OFICINA JOVE D'EMANCIPACIÓ OBRE LES SEVES PORTES!!!

QUÈ ÉS L'OFICINA JOVE D'EMANCIPACIÓ?
És el nou espai obert per emancipació del teu ajuntament, on podem informar-te davant els dubtes i les necessitats que apareixen al teu projecte d'emancipació com a jove.

QUÈ T'OFERIM?
T'oferim informació, orientació i /o assessories especialitzades referents a feina, mobilitat, habitatge, formació...
Tindràs a la teva disposició una programació de cursos i tallers, una zona d'accés gratuït a Internet per autoconsulta i d'altres serveis.
Tindràs accés 24 hores a través del nostre correu electrònic i el telèfon (fora d'horari, el contestador recull les teves demandes).
  • Servei d'Informació Juvenil: Tens un servei d'acolliment que et permet tenir un primer contacte amb l'Oficina, i en el que pots rebre les primeres orientacions.
  • Serveis d'ocupació i formació: Orientació sobre com i on buscar feina, com fer un currículum, com preparar-se per a una entrevista...També posa al teu abast tota la informació necessària per a orientar en la teva tasca de decidir la branca professional i/o millorar els estudis per assolir una millor ocupació. Borsa d'ofertes.
  • Serveis de mobilitat internacional: Informació, orientació i assessorament per a tu i la teva entitat si vols participar en programes europeus. Pots accedir al servei i als recursos per treballar, estudiar i viatjar a l'estranger.
  • Serveis d'habitatge: et facilitem informació i assessorament sobre ajuts per l'adquisició d'habitatge.
  • Espai d'autoconsulta: disposes de material de consulta relacionats amb temes d'emancipació així com ordinadors per a la recerca d'informació.
  • Espai de formació: podràs participar en Tallers d'Emancipació Juvenil, en els que treballarem sobre mobilitat europea, ocupació, formació, drets laborals i habitatge.
QUAN?
De dilluns a divendres de les 17 a les 20h

ON ESTEM?
Centre Cultural Robert Brillas
Telèfon: 93 480 31 94/661987690
Email: jove.emancipacio@esplugues.cat
Web: www.esplujove.net

Amb la creació de l'oficina es dona un pas endavant en la consecució d'un dels objectius plantejats en el Pla Jove 2009-2012: la disposició d'un espai bàsic d'emancipació juvenil que pugui actuar com a referent. Un equipament que permeti iniciar processos d'informació i assessorament concentrant el conjunt de recursos existents i que tingui la virtualitat de promoure la creació d'itineraris de vida afavorint la teva emancipació.


+ Tornar
copyright
© Ajuntament d'Esplugues de Llobregat    Mapa Web | Politica de privacitat | Nota legal